Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valenciától érkezhet a United második nyári igazolása

A Manchester United nem tétlenkedik és igyekszik minél hamarabb lezárni a játékosok jövés menését. Memphis Depay leigazolása után, egy újabb top ligás játékos költözhet az Old Traffordra.

Forrás:www.deportevalenciano.com/

Forrás:www.deportevalenciano.com/

Ez pedig nem más mint a Valencia védője Nicolas Otamendi. A hírek szerint a játékos és a manchesteri klub már mindenben megegyezett, ami a személyes feltételeket illeti. Így már csak a spanyol klubbal kell a játékos vételáráról megegyezni. A transfermarkt.co.uk szerint Otamendi ára 16 millió font körül mozog, ami nem lesz nehéz kifizetnie van Gaal mesteréknek.

A 27 éves argentin válogatott középső védő az idei évben 37 meccsen lépett pályára a “Denevérek” színeiben, ez idő alatt 5 gólt szerzett.

Hozzátartozik a történethez, hogy a hírek szerint Mats Hummels csapata a Borussia Dortmund kijelentett, hogy a manchesteriek korábbi első számú kiszemeltje, semmi szín alatt nem hagyja el a BVB-t az idei nyáron, így ennek köszönhetően nézetek szét másfele is a “Vörös Ördögök”. Kérdés, hogy ezt maga Hummels is így gondolja, vagy csak a klubja?

 Herczeg Zsolt