Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Khedira Elkelt! – hivatalos

Sami Khedira elhagyja a Real Madridot, és Olaszországban a Juventus együttesében folytathatja – jelentette be a torinói klub saját honlapján.

Kép: www.prosoccertalk.nbcsports.com

Kép: www.prosoccertalk.nbcsports.com

Khedira a a vb-címe óta csak szenved: Ancelotti valami okból kifolyólag nem játszatta őt a Madridnál, és lényegében csak elvétve játszott mérkőzést az elmúlt egy évben. Ezért nem is csoda hogy távozott, inkább csak a hová volt kérdéses.

Sokan Angliát rebesgették ideális célnak Khedira számára, aki végül mégis inkább a Serie A csodás világát választotta. A tunéziai származású középpályás a zebrákhoz csatlakozik a nyáron, és az idei BL-döntős csapatban építheti újra magát.

És ha már a Juvéban van: ő nagyjából azon a poszton játszik, ahol Paul Pogba. Már pedig Pogba, Marchisio, Pirlo, Vidal – elég erős névsor, és nem hozták volna ide őt akkor, ha nem szánnának neki szerepet (még akkor sem, ha ingyen volt).

Ebből tehát akár arra is lehetne következtetni, hogy a fent említett négyesből valaki, vagy valakik távozni fognak. Tekintve, hogy az elmúlt hetekben minden fórumon csak Pogba átigazolása a téma, főleg ez tűnne reális megoldásnak.

Baranyai Balázs