Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MTK: Hosszabbítások, aláírások

Megkezdte a felkészülést az MTK együttese, amely három hét múlva már tétmeccset játszik.

Távozott a kizárt Pécs csapatkapitánya. Szatmári Lóránd az MTK-nál folytatja. - fotó: pmfc.hu

Távozott a kizárt Pécs csapatkapitánya. Szatmári Lóránd az MTK-nál folytatja. – fotó: pmfc.hu

Igyekszik erősíteni a klub az EL-re, ennek köszönhetően hosszabbított a rutinos Dragan Vukmirral, aki 2009 óta erősíti a kék-fehéreket. Ez időszak alatt 141 bajnokin egy gól és hat gólpassz fűződik a nevéhez. Korábban a Ferencváros és a Debrecen labdarúgója volt. Mellette kölcsönben futballozik a fővárosiaknál Varga Szabolcs, akit a Heerenveen egy évre adott vissza nevelőegyesületének. Illetve szintén korábbi futballistájával erősített a szakmai stáb, hiszen Szatmári Lóránd három évre kötelezte el magát az MTK-hoz. László Csaba a szakmai stábját is megnevezte, így Teodorou Vaszilisz, Vass László és Werner Bürger edzőként, Steven Vanharen erőnléti trénerként segítik Garami József utódjának munkáját. Vass, Bürger és Vanharen korábban már dolgoztak együtt a frissen kinevezett trénerrel. A sérültek – Hrepka Ádám, Baki Ákos és Poór Patrik – kihagyták az első edzést a Lantos Mihály Sportközpontban.

Kommunikációs újítás

Egyedi megoldást dolgozott ki a szakmai stáb, ugyanis a jövőben László Csaba hetente egyszer beszámol a sajtó képviselőinek a csapattal kapcsolatos történésekről. Elsőként június 25-én, amikor is a június 16-án, Ausztriában megejtett edzőtáborról osztja majd meg tapasztalatait. Itt három, az EL-selejtezőjében is érdekelt együttessel méri össze erejét az MTK. Ezeken a sajtófélórákon két-két futballista mellett adott esetben László segítői is részt vesznek.

Érkezők: Szatmári Lóránd (Pécsi MFC), Varga Szabolcs (SC Heerenveen – holland, kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérők: Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros), Hangya Szilveszter (Vasas), Horváth Péter (Soproni VSE), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda)
Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (Pécsi MFC)
Távozók: Kálnoki Kis Dávid (Újpest), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv, izraeli), Sergio Tamayo (sz. i.), Vass Patrik (sz. i.)
Távozhatnak:

Gavalovits Sándor