Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Podolski a Galatában

Ahogyan azt tudni lehetett, a német világbajnok aláírt a Galatasarayhoz, így a török rekordbajnoknál folytatja pályafutását. 

Forrás: goal.com

Forrás: goal.com

Lukas Podolski az Arsenaltól az Interhez került kölcsönbe januárban, de finoman szólva sem váltotta meg a világot, 19 meccsen 1 gólt tudott összehozni, ami elég gyér teljesítmény. A Galatában viszont újra kiteljesedhet, és Európa egyik legfanatikusabb rajongó tábora előtt szerepelhet nap mint nap.

Podolski a következőket mondta: “A Galatasaray már tavaly is érdeklődött irántam, azonban idén komolyabban gondolták. A szüleim is szerették volna, hogy idejöjjek. A Galata tavaly bajnok volt, és azért fogunk játszani, hogy jövőre is az legyen. Szeretnénk a következő szintre lépni. Az atmoszféra itt egészen különleges, régóta követem a Galatasayt. A szurkolók nagy figyelmet fordítottak rám és izgatottak, ők is közre játszottak a döntésem meghozatalában.”

Podolski hároméves szerződést írt alá, és valószínűleg jól is döntött az eligazolással, nem evett volna meg sok sót az Arsenalnál, így viszont egy jó szezonnal akár az EB-n is ott lehet.

Tereh Balázs