Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Hazai csapatnak babér nem termett – eredmények

Kedden folytatódott a Bajnokok Ligája idei kiírása, a továbbjutó csapatokkal, illetve azokkal, akik most csatlakoztak a mezőnyhöz. immáron a rájátszás előtti utolsó lépcsőfokhoz ért a sorozat, a 3. selejtezőkör odavágóit tapossuk. Az egész játéknapot tekintve kilenc mérkőzést rendeztek, ötöt a bajnoki ágon, négyet pedig a nem bajnokin. Ezen cikk az előbbi meccsekkel hivatott foglalkozni.  A nem bajnoki ág eredményeiről (IDE) kattintva olvashattok.

champions-league5-1024x640

Albán bajnok a rájátszásban? Nagyon közel ehhez a bravúrhoz a Skenderbeu, mely a moldáv Milsami otthonában aratott hét gólos győzelmet. A visszavágó formalitásnak ígérkezik, ám a labda kerek…!

Az oddsmesterek Dániában nem sok esélyt adtak ciprus regnáló uralkodójának, ám az APOEL megmutatta, azért van a papírforma, hogy felborítsák. De Vincenti három percen belül szerzett duplája hathatós alaphangot adott a párharcnak, melyet Poulsen mentett meg hazai részről. A Midtjylland két perccel a vége előtt szépített és így ha könnyűnek nem is ígérkezik a visszavágó, formalitásról abszolút nem beszélhetünk. Kiváló visszavágóra van kilátás.

Az izraeli és a cseh bajnok roppant kiegyenlített mérkőzést vívott, ám a végén a Plzen szurkolók örülhettek. A felállás kísértetiesen hasonlított az imént említett dán-ciprusi párharcra, a visszavágó is ígéretes.

A magyar bajnok Videoton meccséről részletesen is olvashattok! (Részletekét KATT)

Az előző fordulóban is szenvedett, hazája bajnokságában is szenved és most sem áll jól a Dinamo Zagreb szénája. A horvát bajnok számára a norvég Molde bizonyult nagy falatnak ezen az estén, igaz a hazaiak örülhetnek jobban a döntetlennek, ugyanis a 65. perctől emberhátrányban játszottak, ám ezt a Molde nem tudta kihasználni.

Milsami – Skenderbeu 0-2
Midtjylland – APOEL Nicosia 1-2
Maccabi Tel Aviv – Viktoria Plzen 1-2
Videoton – BATE Borisov 1-1
Dinamo Zagreb – Molde 1-1

Őszi Ádám