Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Henry a Barca támadóját kínálgatja

Ugyan még továbbra is az FC Barcelona játékosának számít Pedro, a hírek szerint a világ-, és Európa bajnok támadó Manchester Unitedhez való szerződése egyre biztosabbnak tűnik.

www.goal.com

www.goal.com

Pedro helyzete évről évre egyre bizonytalanabb, lévén előbb Neymart, majd Luis Suárezt hozták a nyakára, amivel csak az ő játékideje csökkent igazán a csapatból. Sőt, mostanra megalakult egy már most legendásnak tűnő trió, az MSN, azaz a Messi-Suárez-Neymar tengely.

Ám a katalánoknak fontos lenne egy minőségi padozó jelenléte, mint Pedro. Saját nevelésű csatáruk azonban elvágyódik, hiába sérülékeny mondjuk Neymar, aki ráadásul jelenleg a mumpsszal küszködik.

Az Arsenal, és a Barca egykori sztárja, Thierry Henry szerint Pedro jól illene a Manchester Unitedbe, lévén a „gránátvörös-kékeknél” bizonyított:
„Van Gaal olyan játékosokat vett, akik alkalmazkodnak az ő játékához, és ez az, amiért akarja Pedrot is. Mert Pedro olyan játékos, mint akit van Gaal akar. Láttam a Barcelonaban nyomás alatt, és jól tartotta magát.” – elmélkedett a Sky Sports szakértője.

Henry, és Pedro még 2007 és 2010 között játszott együtt, a Barcaban.

Balogh József