Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Messi kihagyhatja az Atlético elleni derbit

A legfrissebb hírek szerint az argentin válogatott, és az FC Barcelona szupersztárja, Lionel Messi kihagyhatja klubja szombati, Atlético Madrid elleni bajnokiját, a La Liga 3. fordulójában.

www.skysports.com

www.skysports.com

Szerencsére nem kell arról beszámolnunk, hogy a négyszeres aranylabdás klasszist ismét valami komisz sérülés kínozná. Csupán arról van szó, hogy Leo Messi kihagyta a gárda mai edzését (Luis Enrique vezetőedző beleegyezésével természetesen), lévén felesége mindenórás terhes. Állítólag a Barca csillagának ma, vagy legkésőbb holnap-holnapután megszületik második fiúgyermeke, aki egyébként majd a Benjamin névre fog hallgatni.

Igaz, egyelőre még Barcelonából nem érkezett meg a hivatalos megerősítés az eseményekről, ám az értesülések szerint jó esély van rá, hogy Messi akár még a Atlético elleni rangadót is kihagyhatja, hogy inkább felesége mellett lehessen a boldog órákban.

A bajnoki címvédő katalánok holnap este idegenbe, a Vicente Calderónba látogatnak az Atléticohoz, hogy Messi helyzete még kellemetlenebb legyen.

Balogh József