Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Januárban lecsapnának a Real Madrid sztárjára!

A Louis van Gaal által vezetett Manchester United támadó poszton nem áll túl jól. Depaynak, és Martialnak még bőven van hova fejlődni, Rooney már rég nem találja a góllövő cipőjét. A “vörös ördögök” vezetősége azonban már dolgozik az ügyön.

MyDsfe5

A The People információ szerint a Manchester United januárban szeretné megerősíteni a támadó posztját. Erre a feladatra, pedig a Real Madrid walesi világsztárját, Gareth Bale-t nézték ki.

A sajtónál rengetegszer felröppent a hír az utóbbi években, hogy a walesi szélső a “vörös ördögöknél” köthet ki, azonban ez eddig nem valósult meg, mellette Bale rengeteg kritikát kapott, amióta a “király gárda” labdarúgója, hogy nem teljesíti a vártákat, és fontos szituációkban sokszor megremeg a lába.

A 26 esztendős Gareth Bale a Southampton csapatában kezdte el pályafutását. Nem egészen 18 éves volt, mikor felkerült a felnőttek közé. A 2007-es nyári átigazolási piac során a Tottenham Hotspur lecsapott a walesi tehetségre. Az első években elvétve kapott lehetőséget, az áttörő idény számára a 2010/2011-es kiírás volt, az Inter elleni mérkőzéseit követően az egész világra felhívta a figyelmet. Ezután a Spurs meghatározó játékosává vállt, és egyre több sztár klub szerette volna soraiban tudni a villámgyors szélsőt. Erre nem kellett sokat várni, hiszen 2013 nyarán a Real Madrid leigazolta arany áron, hiszen ezzel ő lett a világ legdrágább játékosa. Az első idénye jól indult, hiszen több trófeát is begyűjtött a spanyol klubbal, azonban sokszor támadták őt a szurkolók, és a média is. Hazája válogatottjában 2006-ban mutatkozhatott be, 50 alkalommal kapott lehetőséget eddig, 17 találatot jegyezhettek fel a neve mellé.

A Spurssel 2008-ban Ligakupát nyert, majd a Real Madriddal 2014-ben Bajnokok Ligáját, Spanyol Kupát, UEFA Szuper Kupát és Klub Vb-t. A Premier League év csapatába 3-szor került be, Wales legjobb labdarúgójának 5-ször választották meg, a 2013-as esztendőben ő lett a bajnokság legjobb játékosa. Többször bekerült az UEFA év csapatába, valamint 3 alkalommal a hónap labdarúgója lett az angol 1.osztályban.

Képforrása: wallpapercave.com

Németh Boldizsár