Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még mindig oroszlánbarlang a Sóstói; Leszakadóban az MTK

Érdekes, hogy mióta csak tizenkét csapat alkotja az OTP Bank Liga mezőnyét, mintha még sűrűbbek lennének az események. Egy biztos, hogy óriási a tülekedés a Ferencváros mögött, lévén jelenállás szerint hat-hét csapat is harcol a dobogós helyezésekért.

vidiVSdvtk001

OTP Bank Liga – 14. forduló
Videoton – Diósgyőri VTK
Lassan, de tényleg csak kezd emlékeztetni egy igazi bajnokcsapatra, a címvédő Vidi. A fehérváriak ugyan az első félidőben még hátrányba kerültek az október hónapban nem kimondottan remeklő Diósgyőr ellen, mégis megszerezték a győzelmet. A hazaiaknál dicsérhető Horváth Ferenc remek taktikai érzéke, lévén behozta a tehetséges Sejben Viktort a szünetet követően, aki hamarjában egalizálta is Grumic vezetőgólját.
A győztes találat pedig a 70. percben született meg, a francia légióskedvenc, Loic Nego révén.
Becsületre méltó sikerével a Vidi hatodik, és bár ha nem is mostanság, de bizony a tolnaiak még simán felkapaszkodhatnak a minimális célként kitűzött dobogóra.
Végeredmény: 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Sejben (47. perc), Nego (70.), illetve Grumic (44.)

MTK – Szombathelyi Haladás
Ideiglenes otthonában, az Illovszky Stadionban fogadta az MTK, a nemzetközi kupaindulásról álmodozó Haladást. A vasiak szemmel láthatóan ismét képesek voltak hozni Mészöly Géza intelmeit, és képesek voltak a három pont elhozására a fővárosból. Az MTK-nál hiába próbálkozott cserékkel feldobni a hazai kezdeményezőkészséget László Csaba, a vendég Gaál Bálint gólja Hali harmadik helyet ért erre a fordulóra.
Végeredmény: 0-1 (0-0)
Gólszerző: Gaál (75. perc)

Sejben interjú a lefújás után: