Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic: “Túl késő van már a Premier League-hez”

A svéd óriás nem zárkózik el attól, hogy Angliába is kipróbálja magát, viszont úgy véli, hogy a karrierjének ebben a szakaszában már nem túl valószínű, hogy a Premier League-be igazol.

zlatan_ibrahimovic_1280x800

A Paris Saint Germain csatára Zlatan Ibrahimovic kizártnak tartja már, hogy a szezon vége utána Premier League-ben folytatja tovább karrierjét. A 34 éves svéd labdarúgónak az idény végén lejár a szerződése a párizsiakkal, azonban a karrierjének további szakaszáról még nem döntött.

Ibrahimovic-ot hírbe hozták a Manchester United-dal is , de Angliába való igazolása nem túl valószínű. Azt gondolom, hogy már túl késő Angliába igazolni. Nagyon boldog vagyok a PSG-nél. Hat hónap van még hátra szerződésemből, a későbbiekben pedig meglátjuk mi lesz. Minden napot élvezek, amit a pályán tölthetek. Amíg a legfelsőbb szinten játszok, élvezni akarom a játékot és tenni a dolgomat. Nem tudom, hogy hol fogom befejezni a karrieremet, várnunk kell, és majd meglátjuk mi lesz.” 

Ibrahimovic két gólt is szerzett a dánok elleni idegenbeli pótselejtező mérkőzésen. Ezzel nagyban kivette a részét abból, hogy ott lehessenek a 2016-os Európa bajnokságban. A svéd támadó elismerte, hogy nagy valószínűség szerint a torna után visszavonul a válogatottságtól. Várom az Eb-t. Ez valószínűleg az utolsó tornám lesz a válogatott tagjaként. Nagyon izgatott vagyok, mert a mérkőzések előtt mindenki azt mondta, hogy nem leszünk képesek kijutni a dánok ellen.”

Képforrása: www.eurocuppictures.com

Németh Boldizsár