Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger: “Muszáj lenne pihentetni Sánchezt, de nem tudom”

A menedzser fél attól, hogy a szélső ereje elfog fogyni a karácsonyi időszakban, de a klub rengeteg sérültje miatt szüksége van rá. 

255D56D500000578-2942492-Alexis_Sanchez_is_willing_to_defy_medical_advice_to_play_for_Ars-a-79_1423228483885

Arsene Wenger szeretné pihentetni Alexis Sánchezt, de nem tudja, mert az Arsenalt elérték a sérülés hullámok. A szélső 69 mérkőzést játszott az Arsenalban az elmúlt 15 hónapban, azaz amióta átigazolót „az ágyúsokhoz”, mellette a chilei válogatottban is többször szerepelt már. Sanchez kapott egy rövid szabadságot, hogy pihenje ki magát a szezon előtti szingapúri túra idején, miután megnyerte hazája válogatottjával a Copa Americat a nyár folyamán. Azonban Wenger úgy érzi, nem tud számára több pihenőt adni a rengeteg sérülés miatt.

“Nagyon félek, mert mielőtt elment Chilével, egy kicsit elkészült az erejével. De, ha megkérdezném őt, hogy fáradt vagy? Pontosan tudnád, mit válaszolna. Egy bizonyos pontnál adok neki egy kis szünetet. Ebben a pillanatban azonban nagy szűken vagyunk, mert Chamberlain, Ramsey, Walcott, Wilshere, és Welbeck egyaránt sérült. A támadó pozíció az, ahol nem tudok pihentetni”

Az Arsenal ma 16:00-ás kezdéssel lép pályára a West Brom otthonában. Az „ágyúsoknak” nem biztos, hogy ezúttal a sérültek jelentik csak a gondot, hiszen a londoniaknál több francia labdarúgó van, akik lelkileg nem tudni, hogy milyen állapotban vannak.

Képforrása: www.dailmaily.co.uk

Németh Boldizsár