Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette visszavonulását a United egykori kiválósága!

Bejelentette visszavonulását a Manchester United egykori meghatározó személyisége. A futballal felhagyó úriember a “vörös ördögöknél” töltötte karrierjének csúcsát. Utolsó állomáshelyén nem igazán alakultak jól számára a dolgok. Ez a játékos pedig nem más, mint Nemanja Vidic. 

nemanja-vidic-8

Felhagy az aktív pályafutással a Manchester United egykori meghatározó labdarúgója, Nemanja Vidic. Utolsó állomáshelyén, azaz az Internél nem igazán sültek jól el a dolgok, hiszen a kevés kevés játéklehetőség mellett a szerződését is felbontották. 

A Manchester United előtt Nemanja Vidic megjárta a Red Star Belgrade, a Spartak Subatica és a Spartak Moszkva együttesét is. A “vörös ördögökhöz” 2006 januárjában került, ahol természetesen rögtön alapemberként számítottak rá. A komolyabb sérülések java részt elkerülték, kivéve a 2011/2012-es kiírást, mely folyamán csak 10 mérkőzésen tudott pályára lépni. A manchesteri alakulatot 2014 nyarán hagyta el. Minden frontot egybe véve 300 találkozón kapott lehetőséget. Ezután került az Interhez. A 2014/2015-ös szezon során többször is pályára léphetett, de a 2015/2016-os idény eddigi részében Mancini egyáltalán nem számított rá, majd végül a szerződését is felbontották. A United játékosaként többek között öt alkalommal nyert bajnoki címet, illetve a Bajnokok Ligáját is begyűjtötte társaival. Kétszer megválasztották hazája, és a Premier League legjobb játékosának, de többször bekerült az angol liga, illetve a FIFA év álomcsapatába is. 

https://www.youtube.com/watch?v=Wcq3JTohD64

Képforrása: justgoodvibe.com

Németh Boldizsár