Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Képes lesz-e csodát tenni a Kijev Manchesterben?

Kijevben, parádés játékkal a Manchester City 1:3-ra ütötte ki a Dynamo Kijev együttesét, így az ukránoknak nagyon össze kell kapniuk magukat az angliai visszavágóra, ha tovább akarnak jutni a legjobb 8 közé.

citydyn

Bajnokok Ligája
Nyolcaddöntő – visszavágó
20:45 Manchester City – Dynamo Kyev  (Sport 1)
Helyszín: Etihad Stadium

Odavágó

Az első mérkőzésen minden összejött a Manchester Citynek. Agüero már a 15. percben vezetést szerzett, majd még a félidő lefújása előtt Silva duplázta a Kékek előnyét. Az 59. percben Buyalskyy szépített, és ezt követően Joe Hart kapuja nagy nyomás alá került, így nem lett volna meglepő, ha a Kijev kiegyenlít. Ez azonban nem történt meg, és a mérkőzés végén Touré is beköszönt, így nagyon kedvező helyzetből várhatja a City a hazai visszavágót. Az ukránoknak három gólt kellene szerezniük ahhoz, hogy ők juthassanak tovább a következő körbe.

Visszavágó

Hatalmas bravúr kellene ahhoz, hogy a Kijev jusson tovább a következő körbe, azonban az ukránok nagyon bizakodóak. Yarmolenko azt nyilatkozta, hogy a helyzet bár kilátástalannak tűnik, de optimisták lesznek, és a végsőkig fognak küzdeni, A Citynek akár egy gól nélküli döntetlen is elég, és már ezzel is történelmet írnának, mivel az együttes még sosem jutott be a legjobb nyolc közé, ám arra kicsi az esély, hogy Pellegrini emberei a döntetlent fogják hajszolni.

Manchester City: Pellegininek nélkülöznie kell a sérült triót, Samir Nasrit, Kevin De Bruynet és Fabian Delphet. A Norwich elleni 0:0-s mérkőzésen Bony nem nyújtott valami remek teljesítmény, így elképzelhető, hogy a chilei mester Sterlingnek fog bizalmat szavazni. Lehetséges, hogy Zabaleta és Kolarov is fel fog tűnni a kezdőben.

Dynamo Kyev: Vitorino Antunesnek véget ér az eltiltása, így a balszárnyon segítheti majd a védelmet. Mykola Morozyuk térdprobléma miatt nem tud pályára lépni ma este.

Nagy Gábor