Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nani a Serie A-ban köthet ki! – sajtóhír

Mint ismert, a Manchester United korábbi szélsője, nevezetesen Nani tavaly nyáron igazolt a Fenerbahce csapatába. A portugál labdarúgó nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, mivel az elmúlt években komoly sérülések hátráltatták a rendszeres játéklehetőségben. Nos, olasz lapértesülés szerint az Inter szívesen tudná soraiban a 29 esztendős támadót.

229421-800

A Tuttosport információja szerint az Internazionale érdeklődik a Fenerbahce játékosa, nevezetesen Nani iránt. A portugál szélső támadó tavaly nyáron igazolt jelenlegi állomáshelyére, ahová 2018 nyaráig köti szerződés.

Nani a Manchester United játékosaként vált ismert játékossá, a “vörös ördögök” 2007 nyarán csaptak le a portugál tehetségre, aki 25,5 millió euró ellenében érkezett. A szélső támadó rövid időn belül az angol klub meghatározó labdarúgójává nőtte ki magát, majd a 2010-2012-ig terjedő időszakban talán a csapat legjobbjának számított. Az utána következő években komoly sérülések hátráltatták a folyamatos játékban, majd 2014-ben Louis van Gaal kijelentette, hogy nem számít rá, ezért kölcsönbe került a Sporting CP-hez. Minden frontot egybe véve 230 mérkőzésen léphetett pályára, mely során 40 találatig jutott illetve 73 gólpasszt osztott ki. A Fenerbahce színeiben eddig koránt sem okoz csalódást, hiszen 38 találkozón eddig 10 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját és 8 találatot készített elő.

Képforrása: www.inter.it

Németh Boldizsár