Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Antonio Conte az olasz támadót akarja! – sajtóhír

A szezon végeztével minden bizonnyal komoly átalakítások várhatóak a londoni “kékek” jelenlegi keretén belül, miután az együttes csúnyán leszerepelt a mostani idény folyamán. A legújabb értesülés szerint Antonio Conte a Southampton olasz válogatott támadóját szeretné a csapatnál látni. 

Graziano-Pelle-365568

Antonio Conte szeretné a Chelsea-nél látni a Southampton olasz válogatott támadóját, nevezetesen Graziano Pellét – állítja a The Sun. A brit napilap úgy tudja, hogy a londoni együttes kész akár 8 millió fontot is kipengetni a rutinos labdarúgó játékjogáért. A “szentekhez” egyébként 2017 júniusáig köti szerződés. 

Graziano Pellé 2014 nyara óta áll a Southampton alkalmazásában, aki a Feyenoordtól érkezett 8 millió font ellenében. Az olasz támadó a kezdetektől fogva a csapat egyik legfontosabb tagja, illetve komolyabb sérülések sem hátráltatták, így Ronald Koeman javarészt mindig számíthatott rá. A Premier League-ben eddig 67 találkozón lépett pályára, melyeken 22 találatig jutott. A Chelsea kapuját egyébként mindössze egy alkalommal sikerült bevennie. 

Németh Boldizsár