Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Az új igazolás álma valóra vált

Bár még hivatalosan el se kezdődött az idei átigazolási szezon, az Arsenal máris nagyot robbant a játékospiacon, lévén 45 millió euróért szerződtette a svájci futball egyik legnagyobb tehetségét, Granit Xhakat.

xhaka001 www.facebookcom

Az FC Basel egykori neveltje négy, Borussia Mönchencladbachnál eltöltött évet követően végre egy tudásához igazán méltó klubhoz igazolt a napokban, ami természetesen még nagyobb kihívások elé állítja majd a 24 esztendős középpályást.

Az ilyen nagy volumenű szerződtetéseknél gyakorta hallhatjuk, hogy az adott labdarúgó elmeséli, hogy bizony éppen az új klubja volt gyerekkori kedvence, illetve hogy már évek óta áhítozott arról, hogy oda igazolhasson. Nem túl meglepő módon a svájci válogatott játékos sem fukarkodott az érzelgős nyilatkozatában az ömlengős jelzőkkel:
„Az Arsenallal egy álmom vált valóra. Én soha nem is titkoltam, hogy Anglia az álmom. Az a tény, hogy ezt ilyen gyorsan elértem, senki sem gondolta volna néhány éve még. A pénz az nem a legfontosabb számomra, de egyértelműen büszkeséggel tölt el. Mindez nem egyik napról a másikra történt. Keményen megdolgoztam, hogy ide kerülhessek.” – árulta el gondolatait Xhaka, a Matin-nek.

Balogh József