Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már az orvosin is átment, ő lehet Mou első igazolása – sajtóhír

Egybehangzó angol értesülések szerint a Manchester Unitednél folytatja pályafutását az elefántcsontparti védő.

Kép: sports--news.com

Kép: sports–news.com

Habár sok hírt lehetett hallani Zlatan Ibrahimovic érkezéséről, a jelek szerint mégsem ő lesz az első fecske a nyáron Manchester vörösebbik felében.

Angol sajtóhírek szerint ugyanis az elefántcsontparti Eric Bailly érkezik majd – a Sky Sports szerint már az orvosi vizsgálatokon is megfelelt, így hamarosan hivatalosan is bejelenthetik majd az érkezését.

Becslések szerint 30 millió fontjába is fájhat ez az üzlet a Vörös Ördögöknek, habár elég jó befektetésnek tűnik a 22 éves középhátvéd. Bailly még az Espanyoltól került a Villarrealhoz – a barcelonai csapat híresen jó védőket nevel -, a sárga tengeralattjáró fedélzetén pedig azóta szintén remekül teljesített.

A mögöttünk hagyott szezonban alapembere volt – ha éppen nem hátráltatta sérülés – csapatának és jelentős nemzetközi rutinra is szert tett az Európa Ligában, ahol azért jóval tovább jutott a Villarreal, mint az MU.

A 22 esztendős játékost több nagy csapat is szerette volna megszerezni, így a City, a PSG, vagy a Barcelona is, ám kétségtelenül a Unitednél lenne rá a legnagyobb szükség és ő is ezzel a csapattal járhat a legjobban. Várjuk, a hivatalos bejelentést.

Baranyai Balázs