Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Találkozás a Hősök terén; Így ünnepeltek a drukkerek éjjel – videók

Nem minden vereség után ünnepel a város. A belgák elleni négyes után azonban így is piros-fehér-zöldbe borult az ország nagy része.

Ami viszont a csapat fogadását illeti, kora este, egy belvárosi helyszínen ünnepelheti a társaságot az itthoni drukker-sereg. Szabó Gergő a Class FM reggeli műsorában beszélt arról, mennyire várják a játékosok az itthoni hangulatot. „Elveszített mérkőzés után senki sincs feldobva, csalódottak voltak a játékosok, néma csend volt az öltözőben, de mára kitisztulnak a fejek. A játékosok már tegnap este is tudták, hogy jól szerepeltek és büszke rájuk az egész ország. Ma megtapasztalják, mit éltek át az otthoniak az elmúlt három hétben.” Ami fontos, a mieink hajnali négyre értek vissza Tourettes-be, majd onnan busszal és repülővel indulnak haza. Várhatóan öt óra tájban érkeznek meg Ferihegyre. Az MLSZ ugyanakkor kéri, ne a reptéren várják a csapatot a szurkolók, erre még az este folyamán egy belvárosi helyen lesz lehetőségük. „Az elmúlt napokban a sportbarátoknak sok örömöt szerző magyar labdarúgó-válogatott tegnap este Toulouse-ban befejezte Európa-bajnoki szereplését. A Belgium elleni mérkőzés lefújását követően számtalan  érdeklődő telefont és üzenetet kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség, melyben azt tudakolták a szurkolók, hogy mikor érkezik haza a várakozásokat felülmúlóan szereplő nemzeti csapat.

A fokozott érdeklődésre való tekintettel ezúton szeretnénk tájékoztatni mindazokat, akik találkozni szeretnének a csapattal, a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, hogy erre ma 18.00 órától a Hősök terén lesz módjuk. A válogatott köszöntését követően egy koncerttel ünnepelhet az összes magyar szurkoló, amelyen a hangulatot meglepetésvendégek fellépése adja majd. A magyar válogatott a repülőgép leszállása után azonnal a Hősök terén felállított színpadhoz  indul.

Kérünk minden szurkolót, érdeklődőt, hogy senki ne jöjjön a csapat elé a Liszt Ferenc repülőtérre, mert biztonsági okból a  válogatott érkezésekor ott nem lesz lehetőség a játékosokkal való találkozásra, ráadásul aki így tesz, lemarad a belvárosi ünnepségről is. Érdemes folyamatosan követni a szövetség kommunikációs csatornáit, mert az esetleges változásokról folyamatosan hírt adunk.” – olvasható a válogatott honlapján.

Gavalovits Sándor