Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Victor Valdes aláírt új klubjához

Hányattatott sors, szerencsétlen események sorozata, ez volt jellemző Victor Valdes utóbbi két szezonjára, mióta távozott az FC Barcelona gólvonaláról. Most azonban újfent eljöhet az ő ideje, a 34 esztendős hálóőr a Premier League-ben bizonyíthat. Szerződtetését az újonc Middlesbrough hivatalos honlapján jelentette be.

Teljes képernyő rögzítése 2016.07.07. 194307

Több mint 500 tétmérkőzés az FC Barcelona gólvonalán, ebből közel 250 kapott gól nélkül. Hatszoros spanyol bajnok, háromszoros BL-győztes, az eredménysort pedig még hosszasan sorolhatnánk. Ez az éra azonban 2014-ben véget ért, Valdes távozott, s Manchestert célozta meg, ám De Gea mögött nem sok vizet zavart végül, ráadásul sérülés is nehezítette a dolgát. Igazi pechszéria érte el. Mindössze két Premier League mérkőzésen védett, s odáig süllyedt a történet, hogy a Vörös Ördögök kölcsönadták Belgiumba, ahol a Standard Liege hálóját védte.

Szerződése Manchesterben július 1-én lejárt, így szabadon igazolhatóvá vált. Voltak olyan hírek, miszerint marad Manchesterben, a City kötelékében, s újra együtt dolgozik majd Guerdiolával, ám most már tudjuk, hogy ez nem így lesz. A friss feljutó Middlesbrough ugyanis 2 éves szerződést kötött vele, a csapat vezetőedzője, a Real Madridnál is megforduló Aitor Karanka pedig örömódákat zengett az angol klub honlapján.

Valdes az ötödik érkező a nyáron Viktor Fischer, Bernardo Espinosa, Marten de Roon és Jordan McGhee után.