Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából igazolt a Southampton – hivatalos

Újabb igazolást jelentet be az angol élvonalban szereplő Southamtpon csapata. Az új igazolás a Bundesligából a bajnok Bayern München csapatától érkezik.

hojbjerg-quotes-news148-3180193_613x460

A Southampton hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte a Bayern München dán válogatott játékosát Pierre-Emile Højbjerget. A 20 éves játékos 5 éves szerződést kötött az angol élvonalban szereplő gárdával.  Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra a felek.

A dán válogatott középpályás profi karrierjét a Bayern München második csapatában kezdte 2012-ben majd 2013-ban felkerült az első csapat keretébe. 2015-ben kölcsönadták előbb az Augsburg gárdájának, míg legutóbb a Schalke csapatánál szerepelt kölcsönben ahol 23 mérkőzésen lépett pályára, de gólt nem sikerült szereznie.

A szenteknek Hojbjerg a második igazolás, hiszen még korábban leigazolták a Norwich játékosát Nathan Redmondot. Mint arról a mai nap folyamán már beszámoltunk a Southamtpont Eb-t is megjárt olasz támadója Kínában folytatja, így a nap folyamán egy érkezőt és egy távozót jelentett be a klub.

Forrás: Southampton hivatalos oldala