Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia támadó a West Ham célkeresztjében! – sajtóhír

Újabb támadót dobtak be a Premier League-ben szereplő West Ham Uniteddel kapcsolatban. A Slaven Bilic által vezetett londoni együttes szépen erősítget, hiszen a nyári átigazolási piac eddigi részében leigazolták Feghoulit és Nordtveitet, illetve kölcsönvették Törét, akit a szezon végeztével végleg meg is vásárolhatnak. A “kalapácsosok” azonban továbbra is keresik a megfelelő csatárt, a legfrissebb fejlemény szerint Wissam Ben Yedder a legújabb célpontjuk. 

letöltés

A The Guardian információi szerint a West Ham United ezúttal Wissam Ben Yedder leigazolásával próbálkozik meg, aki a francia első osztályban szereplő Toulouse alkalmazásában álló. A 25 esztendős támadót állítólag a Leicester City is szívesen látná. 

Wissam Ben Yedder 2010 nyara óta tartozik a Toulouse kötelékébe. A francia támadó az elmúlt szezonokban nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, aki egyébként egyértelműen csapata legkimagaslóbb játékosa. Minden frontot egybe véve eddig 174 találkozón léphetett pályára jelenlegi állomáshelyén, melyek során 71 találatig jutott. 

Németh Boldizsár