Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelonában folytatja az Eb-győztes portugál! – hivatalos

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona színeiben folytatja pályafutását a friss Eb-győztes portugál válogatott középpályás – adta hírül a katalán klub hivatalos honlapja. 

andre_gomes_3

A Barcelona színeiben folytatja pályafutását a Valencia portugál középpályása, nevezetesen André Gomes. A 22 esztendős labdarúgó jövő héten írja alá szerződését a katalánokkal, majd természetesen a bemutatásra is ekkor fog sor kerülni. A spanyol sztárcsapat nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díjat, amely sajtóhírek szerint 40-50 millió euró körül mozog. Az Eb-győztes futballista iránt állítólag olyan klubok érdeklődtek még, mint a Real Madrid vagy éppen a Juventus

André Gomes a Benfica színeiben kezdte meg pályafutását, viszont nevelő együttesénél nem kapott túl sok játéklehetőséget, ezért 2014 nyarán a Valenciához került kölcsönbe. A “denevéreknél” meggyőzően teljesített, ezért 2015-ben végleg szerződtették. A neves spanyol klub színeiben 77 tétmeccsen 9 gólig jutott. A portugál válogatottban 2014-ben debütálhatott, ahol azóta 13 találkozón léphetett pályára. Az Európa-bajnokságon sokáig alapember volt, viszont sérülése után nem tudott visszakerülni a kezdőbe, a franciák elleni finálén pedig lehetőséget sem kapott. 

Németh Boldizsár