Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVSC: Négy játékos is megsérült

Nemelég, hogy a fehérorosz bajnokság nyolcadik helyezettje a Zhodino kettős győzelemmel búcsúztatta a Debreceni VSC csapatát az Európa-ligából, Kondás Elemér a csapat vezetőedzője a sérült játékosok miatt is foghatja a fejét. A Vasas elleni vasárnapi bajnokin jelentősen átalakulhat a Loki kezdője.

lokiwallpaper22

A dvsc.hu tájékoztatása szerint négy labdarúgó is sérülést szenvedett a fehéroroszországi visszavágó során, játékok pedig kérdéses. A csapat már az éjszaka folyamán hazaérkezett, a sérült játékosokat pedig a pénteki nap folyamán újra megvizsgálják. Az elsődleges orvosi vélemény szerint Aleksandar Jovanovicnak vérömleny keletkezett az oldalában, míg Korhut Mihálynak a bordáját rúgták meg, s ezzel akadnak problémák. A két lecserélt labdarúgó Szakály Péter és Holman Dávid vádlisérüléssel küszködik, a Vasas ellen minden bizonnyal nem láthatjuk őket.

Kondás Elemér a DVSC vezetőedzője így értékelt a mérkőzést követően – “Sajnos mi az otthoni meccsen vesztettük el a továbbjutást, ahol rengeteg helyzetet kidolgoztunk. Ma ez másképpen alakult, ezúttal nagyon jól zárt az ellenfelünk, remekül védekezett, és nem tudtunk ziccert kialakítani. Még több lövéssel kellett volna kísérleteznünk, a beadások sem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. Egy gólt most is tudott lőni a fehérorosz csapat, míg mi egyet sem, így a Zhodino megérdemelten jutott tovább.”

Íme az NB I hétvégi menetrendje

júl. 23. 18:00 Diósgyőr – Újpest
júl. 23. 18:00 Haladás – Mezőkövesd
júl. 23. 20:30 Budapest Honvéd – Ferencváros
júl. 24. 18:00 Vasas – Debreceni VSC
júl. 24. 18:00 Paks – Videoton
júl. 24. 18:00 Gyirmót – MTK