Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridból érkezhet csatár a Barcelonába! – sajtóhír

A Barcelona közeli lap, a Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona és az Atlético Madrid már meg is egyezett abban, hogy az argentin támadó Luciano Vietto a katalán klubnál folytatja.

hi-res-6632fe2bb80f1947461be66c3e2003e8_crop_north

Forrás: bleacherreport.com

A katalán lap szerint a felek már mindenben megegyeztek, és a 22 éves argentin támadó 22 millió euró ellenében csatlakozik a Barcelonához, és már csak annyi hiányzik, hogy a játékos is rábólintson az üzletre. Viettoért a Sevilla is bejelentkezett, ahol az andalúz csapat új edzője, Jorge Sampaoli még állandó játéklehetőséget is ajánlott neki, amit a katalánok nem ígérhetnek a fiatal csatárnak. Mégis úgy tűnik, hogy Vietto Barcelonában folytatja.

A 22 éves csatár az argentin Racing Club csapatánál kezdte meg pályafutását, majd onnan igazolt Spanyolországba a Villarealhoz. A “sárga tengeralattjárónál” 32 mérkőzésen 12 gólt szerzett, ami miatt az Atlético Madrid lecsapott a fiatal játékosra tavaly nyáron. A fővárosban már kevesebb játéklehetőséghez jutott: 12 meccsen léphetett pályára, ezalatt pedig csak egyetlen találat van a neve mellett.

Szigeti Andrea