Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Scholes: “Pogba nem ér 100 millió fontot”

A Manchester United legendás középpályása, nevezetesen Paul Scholes úgy véli, hogy Pogba közel sem ér 100 millió fontot. A 41 esztendős angol úriember elmondta azt is, kik azok a labdarúgók, akikért érdemes kifizetni ilyen csillagászati összeget. 

2326372.main_image

“Ő egy nagyon tehetséges fiatal futballista volt, játszhattunk is együtt, így tisztában vagyok vele, hogy mennyire jó. Én úgy vélem, nem ér ennyit. Ekkora összeget olyan játékosokért érdemes kifizetni, akik egy szezonban képesek akár 50 gólig is eljutni, mint például Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo. Pogba még közel sem ér ennyit.”

Mint ismert, Paul Scholes pályafutása során csak a Manchester United csapatát erősítette. A legendás középpályás kétszer is visszavonult karrierje során, először 2011 nyarán akasztotta szögre a stoplist, de Ferguson hívására 2012 januárjában visszatért, majd 2013 májusában végleg felhagyott az aktív labdarúgással. A “vörös ördögök” szerelését összesen 718 alkalommal húzhatta magára, melyek során 155 találatig jutott. Az angol sztárcsapattal nyert többek között 11 bajnoki címet, 3 FA-kupát, illetve 2 alkalommal hódította el társaival a Bajnokok Ligáját. 

Németh Boldizsár