Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVSC: A korábbi sikeredző beugróként irányít

Átmeneti megoldásként bízták a kétszeres bajnok edzőre a szakmai munkát. Herczeg András vasárnap ideiglenes jelleggel ül a kispadon. Eközben több utánpótlás-játékos kapott profi szerződést.

herczega

Bár az edzőkeresés még tart, Herczeg András ideiglenesen a felnőtteket készíti fel a vasárnapi, Gyirmót FC elleni bajnokira. A Debreceni Labdarúgó Akadémia vezetője kifejtette, a jelen helyzetben kézenfekvőnek tűnt, hogy segítsen.

„Nem terveztem jelen pillanatban, hogy leülök a kispadra, de a kialakult helyzetben úgy éreztem, segítenem kell a klubnak.”

Utánpótlás-válogatottak váltak profikká

biropeti_kerekeskrisz

Az edzőváltás mellett is zajlik az élet a hajdúsági alakulatnál, hiszen több fiatal is profi szerződést kötött a klubbal. Így például a korábbi Loki-támadó, Kerekes Zsombor fia, Krisztián is. Mellette Balogh Krisztián, Kozák Achilles Kálmán, Bíró Péter, Kabály Márk, Maruscsák Jan és Zsóri Dániel írt alá kontraktust.

A hivatalos tájékoztatás szerint a tizenkilenc esztendős Bíró, és az egy évvel fiatalabb Kerekes az NB III-as tartalékoknál, Kozák és Balogh kölcsönbe mehet, míg Zsóri az U17-es, Kabály és Maruscsák az U15-ös korosztályban futballozik a jövőben. Közülük Kerekes és Bíró U19-es válogatottak egyben.

Gavalovits Sándor