Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntetlennel zárta a Juventus a felkészülést

Az előadás előtti főpróba. Ez következett a Juventusnak az Espanyol ellenében. A bajnoki rajt jövőhéten lesz majd a Fiorentina ellenében, így kis laza átmozgatás jót tett a csapatnak. Nézzük hát hogyan is alakult.

Benatia Juventus

Juventus – Espanyol 2:2 (0:1)
Gólszerzők: Mandzukic (54.), Dybala (90.) ill Baptistao (36.) Moreno (84.)

Juventus: Buffon – Chiellini, Barzagli, Dani Alves, Benatia – Lemina, Pjanic, Asamoah, Pereyra – Higuain, Mandzukic

Espanyol: Jimenez – Gonzalez, Duarte, Duarte, Reyes – Diop, Piatti, Snachez, Javi Lopez – Perez, Baptistao

Az első félidőről sokat nem lehet elmondani. Jóformán mindkét csapat tartaléklángon működött. Érződik a bajnoki rajt közelsége, senki sem akart megsérülni idő előtt. Főleg igaz ez a Juventus játékosaira, hiszen Khedira és Sturaro már eleve sérültek. Nem hiányzik senkinek még egy hordágyon lévő labdarúgó. Egy gól azért csak esett 45 perc alatt. Mégpedig spanyol részről. Baptistao volt eredményes. Igazából ennyiben ki is merült az első játékrész. A Juve dominált, birtokolta a labdát de komoly gólhelyzet nem alakult ki.

A második félidő már más tészta. Három gólt láthattak a nézők. Először a horvát válogatott Mandzukic volt eredményes. Majd sokáig nem történt semmi. Aztán eljött az utolsó tíz perc. A előbb Moreno rezegtette meg a zebrák hálóját, majd Dybala az utolsó percben tudott egyenlíteni. Őrült egy végjáték volt, de összességében egy takaréklángon működő halk kis edzőmérkőzés volt.

Borbély Szabolcs