Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Priskin újabb gólja kevésnek bizonyult

Ha északi szomszédunk Szlovákia irányába fordítjuk a fejünket, akkor elsődlegesen a Dunaszerdahely szereplésére vagyunk kíváncsiak, emellett pedig külön öröm, hogy Vida Kristopher személyében magyar játékosa is van a magyar csapatnak, mely határon kívül szorult anno. Emellett Priskin Tamás sikereiért is szoríthatunk. A válogatott csatár újfent gólt lőtt a pozsonyi Slovan színeiben, ám egyik magyar csapatának sem termett pont ezen a hétvégén.

17273
Vida Kristopher a padon kezdte a Trencin elleni bajnoki mérkőzést és az 57. percben állt be, 2-0-ás hátránynál hazai környezetben. A mérkőzés rémálomszerűen kezdődött, az első minutum után a negyedikben is betalált a vendég gárda, ezzel gyakorlatilag megpecsételve a Dunaszerdahely sorsát, mely öt forduló után nyeretlen és igen mélyen van jelenleg, csupán a még gólt sem szerző Presovot előzik meg.

Dunaszerdahely – Trencin 2-3
G: Szarka (81., 85.-büntető) ill. Lawrence (1.), Janga (4.), Bala (69.)

Második vereségét szenvedte el a Slovan, mely így már négy pontnyira van az éllovas és egyben címvédő Zsolnától. Priskin gólja későn jött, már 3-0 állt az eredményjelzőn és bár sikerült egy gólra feljönni, a fővárosiak későn ébredtek.

Ruzomborek – Slovan Bratislava 3-2 
G: Maslo (30.), Mares (42., 56.) ill. Priskin (82.), De kamps (90.)

A Fortuna Liga jelenlegi állása

Teljes képernyő rögzítése 2016.08.13. 221328