Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi meggondolta magát, mégsem fordít hátat hazájának

Lionel Messi, miután elbeszélgetett az argentin válogatott új szövetségi kapitányával, Edgardo Bauzával, úgy döntött, mégis folytatja a nemzeti csapatban.

messi_argentina

(Kép: hatharom.com)

Az újonnan kinevezett argentin kapitány, Edgardo Bauza az elmúlt napokban Barcelonában járt, és elbeszélgetett Lionel Messivel arról, hogy a Barcelona klasszisa mégse fordítson hátat a nemzeti csapatnak. Az 58 esztendős szakember elérte célját, ugyanis meggyőzte a Barca klasszisát a folytatásról. Lionel Messi így ott lehet Argentína következő két világbajnoki selejtezőjén, Uruguay és Venezuela ellen!
“Sohasem állítottam, hogy ne szeretném a hazámat, vagy a válogatottat. Azon a bizonyos napon komolyan is gondoltam, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha búcsút intek a válogatottnak. Az azóta eltelt időszakban azonban számos dolgot mérlegeltem. Szeretném boldoggá tenni az argentin szurkolókat azzal, hogy nem hagyom őket cserben!  Az argentin futballnak amúgy is rengeteg problémája van, és én nem szeretnék egy újabbat kreálni!” – idézi Messi nyilatkozatát a spanyol Marca sportnapilap.

Mint ismert Messi kudarcokkal teli éveken van túl az albiceleste színeiben, ugyanis az argentinok elbuktak egy Világbajnoki döntőt, valamint két Copa America finálét. A 2016-os centenáriumi Copa-blama után jelentette be Messi, hogy nem kíván az argentin válogatottban szerepelni – Minden argentin legnagyobb örömére úgy tűnik, Messi hamar meggondolta magát!

Nagy Ákos