Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

2021-ig marad a fal Nápolyban

A nyáron ő volt az egyik legveszélyeztetettebb játékosa a Napolinak. Angol nagy csapat figyelte minden mozdulatát és rakott elé hatalmas szerződést, ám Higuaín távozása után klub nem akart még egy kulcsjátékost elveszíteni. Nem engedték el és most szikla szilárdan bebetonozták a helyére. 

Koulibaly vs Lazio

Ő pedig nem más, mint Kalidou Koulibaly. A belső védő a mai napon írta alá új kontraktusát kenyéradójával, a Napolival. A 25 éves védőnek alapvetően 2019-ig volt érvényes a szerződése ám, ha hinni lehet a firkászoknak, nem volt benne semmilyen kivásárlási záradék. Ezt elméletileg az új szerződése orvosolta. A szenegáli bekk további két évre írt alá a déli város csapatához, így 2021-ig, (ha addig el nem igazol horror összegért) biztosan a kék mezben fog pályára lépni.

Érdekes volt az ő története, hiszen már a nyáron elkezdődtek a tárgyalások a hosszabbítást illetően ám megakadtak. A szóbeszéd szerint úgy június vége felé. Ami pedig frusztráló volt De Laurentiis szemszögéből, hogy a Chelsea nem volt rest azonnal ráhajtani a játékosra. Angol lapok szerint képesek lettek volna akár 50 millió eurót arra szentelni, hogy Koulibaly Londont válassza, mint következő lakhelyet.

Azonban mikor kiderült, hogy Gonzalo Higuaín a Juventushoz fog igazolni a nápolyi vezetőség ígéretet tett a védő ügynökének, hogy mindenképpen meg fogják oldani a szerződését. Nem lett volna túl előnyös dolog, ha egy nyár alatt két kulcsjátékosától is megvált volna a klub.

Borbély Szabolcs