Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Schalke végleg szerződtetné az ifjú játékost! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke 04 kész végleg megvásárolni az ifjú labdarúgót, aki a szezon eddigi részében meggyőzően teljesít. 

1102741_imgw968

A gelsenkircheni együttes szeretne élni opciós jogával, és jövő nyáron végleg szerződtetné a mindössze 21 esztendős Nabil Bentaleb-et – állítja a Daily Mirror. A brit napilap emellett úgy tudja, hogy ez az összeg 17 millió fontnak felel meg. A 21 esztendős középpályás nem mellesleg jogilag még a Tottenham Hotspur alkalmazásában áll. 

Nabil Bentaleb a 2013/2014-es szezonban került fel a “sarkantyúsok” legjobbjai közé. Tim Sherwood jó pár alkalommal lehetőséget adott neki, de alapemberré Mauricio Pochettinonál vált. A 2014/2015-ös kiírás során szinten kirobbanhatatlannak számított a kezdőből, míg a következő idényben egy komolyabb sérülés miatt nem számolhatott vele az argentin tréner. A Tottenham színeiben 66 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyeken 1 gólt szerzett. A Schalkénál szintén élvezi a bizalmat, hiszen stabil tagnak számít. Minden frontot egybe véve eddig 11 találkozón 3 találatig jutott.