Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Depay Törökországban köthet ki! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint Törökországba kerülhet kölcsönbe az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United színeiben futballozó Memphis Depay. 

fenerbahce-007

A Fenerbahce szeretné kölcsönvenni a “vörös ördögök” által mellőzött holland támadó – állítja a Guardian. A brit napilap emellett úgy tudja, hogy a fiatal labdarúgó Dick Advocaat jóvoltából kerülhet oda, akivel korábban a PSV Eindhovennél dolgozhatott együtt. 

A Manchester United 2015 nyarán 25 millió fontot pengetett ki Memphis Depay játékjogáért cserébe. Az ifjú játékoshoz nem reményeket fűztek, ám ezeket koránt sem tudta beváltani, legalábbis eddig. Louis van Gaal kezei alatt szinten minden találkozón szóhoz jutott, míg José Mourinhonál elvétve kap lehetőséget. A “vörös ördögöknél” eddig 55 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 7 találatig jutott illetve ugyan ennyi gólpasszt osztott ki. Az angol klubhoz nem mellesleg 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét.