Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Palace: A Manchester Unitedtől érkezhet erősítés! – lapértesülés

A Daily Mirror információi szerint az Alan Pardew által irányított Crystal Palace a januári átigazolási időszak során szeretné leigazolni a Manchester United mellőzött középpályását, nevezetesen Morgan Scheniderlint

88ef9010136c4674a108679977e14e63

A francia labdarúgó 2015/2016-os idényben alapembernek számított a “vörös ördögöknél”, majd jött José Mourinho és a kispadra szorult. A rutinos középpályás szintén ott van a portugál tréner azon listáján, akiktől a közeljövőben szeretne megszabadulni. Ebből kifolyólag biztosra lehet venni, hogy a januárban csapatot fog váltani, persze az már más kérdés, hol is fogja valójában folytatni. Jelenlegi csapatához 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 28 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

A Manchester United tavaly nyáron 24 millió fontot pengetett ki Morgan Schneiderlin játékjogáért cserébe. A francia válogatott középpályás eddig minden frontot egybe véve 48 mérkőzésen léphetett pályára az angol klub színeiben. A manchesteri gárdával nyert FA-kupát illetve elhódították az Angol Szuperkupát is.