Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Sérülés miatt visszatért klubjához a belga játékos!

Roberto Martinez nem számíthat a belga válogatott soron következő mérkőzésein az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) futballozó rutinos középpályásra, nevezetesen Marouane Fellaini-ra, aki a Swansea City elleni bajnoki találkozón sérült meg. 

manchester-united-marouane-fellaini-wallpaper

“Fellaini megsérült a Swansea City elleni találkozón, ezért visszatért klubjához.” – árult el Roberto Martinez, a belga válogatott szövetségi kapitánya. 

A Manchester United színeiben futballozó Marouane Fellainit kivéve egyébként mindenkire számíthat a spanyol szakember. A belga nemzeti csapat november 9-én, azaz holnap Hollandiával játszanak barátságos mérkőzést, november 13-án pedig Észtország ellen van jelenésük, de ezt a találkozót már a Vb-selejtező sorozat keretein belül fogják lebonyolítani. 

Nem mellesleg sokak azt hitték, José Mourinho érkezésével távoznia kell majd a “vörös ördögöktől”, ám ez végül nem következett be. Nem túlzás azt állítani, hogy a portugál menedzser bizalmát maximálisan élvezi. A szezon eddigi részében 12 tétmérkőzésen léphetett pályára, kezdőként pedig összesen 10-szer kapott lehetőséget.