Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi és Guardiola újra egy csapatban?

Az argentin csillag kijelentette, hogy nem fog szerződést hosszabbítani a Barcelonával, így megkezdődtek a találgatások arról, hogy hol fogja folytatni majd a pályafutását.

messi-and-guardiola

Akár már jövő nyáron újra együtt dolgozhat majd Guardiola és Lionel Messi, akkor ha a Manchester City időt és energiát nem sajnálva megindítja átigazolási hadjáratát az aranylabdás iránt. A katalánoknál 18 hónap múlva jár le a szerződése és spanyol lapok arról értesültek, hogy nem szándékozik meghosszabbítani a kontraktusát.

Ha így alakul, és Messi búcsút int a Barcelonának, akkor számos klub fog sorban állni a kegyeiért, de a Manchester City vezetősége biztos abban, hogy ebben a versenyben majd ők lesznek a befutók.

Messi és Guardiola a Nou Campban közös erővel szép sikereket ért el, és ez akár meggyőző érv is lehet az argentin számára, hogy újra egykori mesterével dolgozzon együtt az Etihadban.

Guardiola múlt hónapban még azt nyilatkozta, hogy reméli, Messi az Barcelonában fogja befejezni a karrierjét, azonban még egy dolgot hozzátett. A játékos egy idő után lehet, hogy változatosságra vágyik, és a gyerekeinek sem lenne rossz lehetőség angol nyelv tanulás szempontjából.

kép: bleacherreport.net

Nagy Gábor