Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Steven Gerrard edzőnek állhat!

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az idei esztendő végén távozik az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxytól a legendás angol középpályás, nevezetesen Steven GerrardNos, a korábbi Liverpool játékos azt még nem jelentette be, hogy felhagyna az aktív pályafutással, ám természetesen ezt sem lehet kizárni. A legújabb információi szerint edzőnek állhat a 36 esztendős úriember. 

main-steven-gerrard-mk-dons

Az angol harmadosztályban (League One) szereplő Milton Keynes Dons szeretné szerződtetni Steven Gerrardot, akivel a klub vezetőség már fel is vette a kapcsolatot – állítja a BBC. A rutinos középpályás jövője rendkívül ködösnek tekinthető, az elmúlt napokban ugyebár a Newcastle Uniteddel és a Celtickel is összeboronálták, de e két együttes még játékosként számítana rá. 

Steven Gerrard a Liverpool színeiben vált profi játékossá. A legjobbak között 1998 novemberében debütálhatott, vagyis mindössze 18 esztendősen. Az angol sztárcsapatot 2015 nyaráig szolgálta, majd innen igazolt a Los Angeles Galaxyhoz. A “vörösök” színeiben minden frontot egybe véve 690 találkozón léphetett pályára, melyek során 180 alkalommal volt eredményes és 100 gólpasszt osztott ki. Társaival megnyerte többek között a Bajnokok Ligáját, az UEFA-kupát, illetve kétszer az FA-kupát is. 

Németh Boldizsár