Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal játékosa Madridba költözhet – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal egyik középpályását nézte ki a spanyol bajnokság éllovasa a Real Madrid. Zidane a középpálya megerősítésére szemelte ki a walesi válogatott és az Arsenal egyik játékosát.

ramsey

A legfrisebb hírek szerint Madridba költözhet a nyár folyamán Aaron Ramsey az Arsenal walesi válogatott középpályása. A napokban megjelent hírek szerint a Real Madrid 50-60 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni az Arsenal játékosáért. Az ügyben a madridiak segítségére lehet Ramsey válogatottbeli csapattársa Gareth Bale, aki meggyőzheti a 25 éves középpályást a váltás mellett.

Ramsey 2008 óta szerepel az Arsenal csapatában, igaz ezalatt kétszer is kölcsönadták. A 2010/2011-es szezont a Nottinhgam Forrest csapatában töltötte majd 2011-ben szintén kölcsönadták a Cardiff Citynek, ahol még 2006-ban kezdte pályafutását, onnan került 2008-ban a londoniakhoz. Az Arsenal csapatában 190 mérkőzésen jutott szóhoz és 28 gólt szerzett. A hírek szerint Ramsey nyitott a váltásra, új kihívásokat keresve, de az Arsenal mindenképpen megszeretné tartani. Nem lesz egyszerű a madridiak dolga az egyszer biztos ha megakarják szerezni.

A 25 éves középpályás a walesi válogatott egyik meghatározó játékosa is 2008 óta szerepel a nemzeti csapatban és 45 mérkőzésen 11 gólt szerzett. Az idei Európa-bajnokságon is komoly része volt abban, hogy csapata az elődöntőig menetelt Franciaországban.

Ramsey szerződése 2018-ig szólt az Arsenal csapatához és a transfermarkt a játékos piaci értékét 35 millió euróra becsüli.

Kép: goal.com

Ondik Gábor