Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Reus a Premier League-ben?

Mint ismert, a Borussia Dortmund színeiben futballozó Marco Reus még nem léphetett pályára az idei kiírás során. A 27 esztendős német szélső támadó a nyár elején szedett össze egy sérülést, melynek következtében négy hónapos kihagyás várt rá. Úgy tűnt, hogy a mai Bayern München elleni rangadón visszatérhet, ám az edzés közben ismét utolérte a balszerencse. Nos, a legújabb információ szerint nem kizárt, hogy jövőre akár a Premier League-ben folytathatja karrierjét. 

main-marco-reus

Az Arsene Wenger által irányított Arsenal leigazolná Marco Reust abban az esetben, ha Alexis Sánchez valóban távozna – állítja a Mirror. A szintén rendkívül technikás német játékost jelenlegi csapatához 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 40 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Marco Reus 2012 nyarán tért vissza a Borussia Dortmundhoz. A Mönchengladbachtól érkezett szélső támadó gyorsan a BVB vezéregyéniségé vált, illetve a szurkolók szimpátiáját is rövid időn belül ki tudta vívni. Nevelő együttesének színeiben eddig 165 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 76 alkalommal volt eredményes és 53 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár