Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Messi, a Loch Ness-i szörny és Brendan Rodgers esete

Saját elmondása szerint karrierje során még nem tettek fel olyan borzalmas kérdést Brendan Rodgersnek, mint amilyen a Celtic – Barcelona találkozó előtti hivatalos sajtótájékoztatón elhangzott.

(Kép: sport.es/en)

“Nehezen akarom elhinni, hogy tényleg feltették ezt a kérdést!” – Így kezdte válaszát a Celtic menedzsere, Brendan Rodgers arra kérdésre, hogy szerinte a Loch Ness-i szörny létezése, vagy Lionel Messi halandó léte a valószínűbb.
A 43 esztendős szakvezető találóan megjegyezte, hogy bár nem sokat tud a Loch Ness-i szörnyről, abban azonban biztos, hogy Lionel Messi zseniális labdarúgó, egyébként pedig ez a legbizarrabb kérdés, amit valaha feltettek neki!

A skótok menedzserét megkérdezték arról is, hogy Lionel Messinek adná-e az Aranylabdát?
Rodgers ezt követően tanúbizonyságot adott humoráról, valamint arról is, hogy nem könnyű kizökkenteni. “Messi már túl sokszor nyer Aranylabdát!” – kezdte Rodgers nevetve, majd folytatta. “Az Aranylabda az elmúlt években Lionel Messiről és Cristiano Ronaldoról szólt. Számomra ez egy választás a két klasszis játékos közül, amely arról szól, hogy kinek a játékát kedveljük jobban. Maguk Messit vagy Ronaldot választanák? Engem személy szerint az első pillanatoktól lenyűgöz Messi játéka.” Rövid szünet után Rodgers tovább fűzte gondolatmenetét. “Amennyiben a legutóbbi szezonról beszélünk, nem gondolom, hogy a pályán volt jobb labdarúgó Luis Suáreznél! Suárez nagyszerű idényt zárt, különben meg már puszta jelenléte jobbá teszi a Barcelonát! Megérdemelné a díjat, de legalább azt, hogy az első háromba bekerüljön. Úgyhogy az én jelöltem az Aranylabdára Luis Suárez!”

Nagy Ákos