Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt a Bundesliga meccsek közvetítési jogának a sorsa

Az utóbbi időben igen nagy volt az átszerveződés, így például az angol foci szerelmesei hazánkban jelenleg böjtölnek, legalábbis a nagyobb réteg, ugyanis a Spíler Tv-nek, mely a Digi Sport orra elől elhallatszás a közvetítési jogokat, alig-alig jut el pár háztartásra. Persze erre is van megoldás, mi pedig tudunk is egyet, melyet nemsokára bemutatunk. A Serie A ugyebár átkerült a Sport Klubról, mely idő közben meg is szűnt a Digi Sportra, a spanyol futball maradt a Sport Tv kínálatában, így már csak a Bundesliga révén repkedtek a kérdőjelek. Egészen ideáig…!

bundesliga

Jó hír a német foci szerelmeseinek, a Bayern München, a Borussia Dortmund és az egyéb csapatok szurkolóinak, hogy a 2017/18-as szezonban is az Europsort csatornáin lesz láthatóak hazánkban a Bundesliga meccsei. Ezt maga az Eurosport vezérigazgatója Peter Hutton jelentette be a pénteki nap folyamán – “A televíziós közvetítések mellett a Bundesliga 1 és a Bundesliga 2 minden mérkőzése elérhető lesz az Eurosport Playeren élőben és on-demand (igény szerint), ezzel téve teljessé a német bajnokság nyújtotta élményt a nézők számára. Azon leszünk, hogy a legszínvonalasabb közvetítéseket nyújtsuk a magyar rajongóknak”

Ami pedig a jelent illeti, a 12. forduló nyitómérkőzésén kiütéses győzelmet aratott a listavezető RB Leipzig, míg a szombati és a vasárnapi részleteiért KATT.