Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “A formánk miatt nincs miért aggódnunk!”

Az FC Barcelona középpályása, Rafinha szerint a katalánok formája az egymás utáni gyengébb teljesítmények ellenére sem ad aggodalomra okot.

(Kép: marca.com)

“A formánk miatt nincs miért aggódnunk!” – Vélekedett Rafinha annak tudatában, hogy a Barca legutóbbi két bajnokijához hasonlóan döntetlenre végzett a Hercules elleni kupameccsen is.

“Ellenfelünk ezúttal is jól védekezett, volt hogy öt emberrel maradtak hátul. Jól szűkítették a területeket, kellően megnehezítették ezzel a dolgunkat. Ennek ellenére azt gondolom, megvoltak a lehetőségeink, csak nem éltünk velük.” – idézi Rafinhát a Marca, aki még azt is elmondta, hogy a kupameccsen szép gólt szerző mindössze 18 esztendős Carles Alena szerinte remekül és bátran futballozott, ami örömteli számukra.

Természetesen Rafinha a szombati El Clásicóról sem feledkezett meg. A Hercules ellen a Barca csapatkapitányi karszalagját megkapó brazil szerint, a tisztában vannak a mérkőzés tétjével, és nem kérdés, hogy minden Barca játékos motivációja olyan lesz, amit egy ilyen kaliberű mérkőzés megkövetel.

Nagy Ákos