Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Az utolsó pillanatban vesztette el a győzelmet a Valencia – videóval

Az első félidőben lerendezte a Valencia a mérkőzést, ami a veszte is lett a “Denevéreknek”. A második félidő egyértelműen a Malagáé volt, a hazaiak szinte csak védekeztek, és nem bírták ki a végéig, amikor is egyenlíteni tudtak a vendégek. 

w_900x700_04221616valencia-malaga24

Forrás: laliga.es

Valencia – Malaga : 2-1 (2-1)
Gólszerzők: Rodrigo (7.), Medrán (34.) ill. Fornals (3. 90+3.)
Sárga lapok: Rodrigo (45.), Cancelo (68.), Garay (73.), Medrán (73.), Abdennour (85.) ill. Castro (9.)
Kiállítás:  – ill. –

Nagyon hamar, már a 3. percben megszerezte a vezetést a Malaga. Parra lövése visszapattant egy védőről, ami Fornáls elé ékezett és kapásból gyönyörű gólt akasztott a hálóba. Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, mert a 7. percben egyenlített is a Valencia. Parejo végzett el egy szabadrúgást, majd a beadás után Rodrigo fejelt a kapuba. Jól játszott a Malaga, több támadást vezethettek, mint a hazaiak, mégis a Valencia szerezte meg a vezetést a 34. percben. Parejo adta be a labdát laposan középre , amire Medrán érkezett tökéletesen és a kapu bal alsó sarkába gurított. A Malaga nem hagyta annyiban a dolgot, küzdött azért, hogy kiegyenlítsen.

A második félidőben is sokat próbálkozott a Malaga, de a gól nem jött össze nekik, mert jól védekezett a Valencia. A statisztikát látva óriási fölényben volt a Malaga, de a gólok tekintetében persze a Valencia állt jobban. A meccs vége felé már nem is próbálkoztak támadásépítéssel, csak a Malaga támadóit akarták megakadályozni az egyenlítésben. Ezzel párhuzamosan egyre durvábbá is vált a mérkőzés. A Malaga legnagyobb problémája az volt, hogy igazán közel nem jutott a Valencia kapujához, így veszélyes sem tudott lenni rá. Már majdnem lefújták a mérkőzést, amikor a 93. percben beért a fölény, és egyenlített a Malaga. En Nesirytől pattant a labda Fornals elé, aki pedig laposan a hálóba gurította azt. A Valencia így továbbra sem képes győzni a bajnokságban.