Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az elnök elmondása szerint megvan az egyezség Suárezzel!

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona elnöke, nevezetesen Josep Maria Bartomeu elmondása szerint megvan az egyezség Luis Suárezzel az új szerződéssel kapcsolatban. 

0013434594

“A szerződéshosszabbítás megtörtént, már csak néhány apróbb részlet van hátra. A következő napokban vagy hetekben jelentjük be a hosszabbítást. Számunkra ő egy nagy fontos karakter, aki tagja a csapat csodálatos támadóhármasának(… ). Az új szerződése 2022-ig fog szólni, de reménykedek abban, hogy a Barcelonából fog visszavonulni.” – mondta el Josep Maria Bartomeu. 

A Barcelona 2014 nyarán a Liverpooltól igazolta le Luis Suárezt. Az uruguayi támadó gyorsan rengeteg Barca szimpatizáns kedvencévé vált, amely nem csoda, hiszen a bajnoki cím begyűjtéséhez vagy éppen a Bajnokok Ligája elhódításában hatalmas szerepe volt neki is. A katalán gárda színeiben eddig minden frontot egybe véve 115 mérkőzésen léphetett pályára, melyek során 96 alkalommal volt eredményes illetve 57 gólpasszt is kiosztott a társai között. Jelenlegi szerződése nem mellesleg 2019 júniusáig szól, a transfermarkt pedig 90 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.