Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Feyenoord védőjét vinné a Manchester United! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a januári átigazolási időszak folyamán szeretné leigazolni a Feyenoord holland válogatott védőjét. 

4803_1468173035_karsdorp

A Manchester United szívesen tudná soraiban a rotterdami gárda alkalmazásában álló Rick Karsdorpot – írja a Daily Mirror. A “vörös ördögök” értelemszerűen az Európa-ligában szemelték a mindössze 21 esztendős szélső hátvédet, mivel ugyebár a két együttes egy csoportban harcolhatott a továbbjutást érő helyekért. Az ifjú labdarúgót jelenlegi állomáshelyéhez 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 4,5 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Rick Karsdorp a 2014/2015-ös szezon folyamán mutatkozhatott be a Feyenoord felnőtt csapatában. Kezdetben elvétve kapott lehetőséget, majd az idény második felében alapemberré vált. Azóta gyakorlatilag kirobbanhatatlannak számít a hátsó alakzatból. A neves holland gárda színeiben eddig minden frontot egybe véve 87 találkozón léphetett pályára. 

Németh Boldizsár