Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hat játékosával hosszabbított a Hull City – hivatalos

Az angol Premier League-ben szereplő Hull City hivatalos honlapján jelentett be, hogy hat játékosával is megegyezett és 2018-ig meghosszabbították szerződésüket a tigrisekkel.

robert-snodgrass-celebrates-goal-against-leicester-1024x613

A Hull City hivatalos bejelentése szerint 2018-ig a klub alkalmazásában áll a csapat hat meghatározó játékosa, nevezetesen Robert SnodgrassMichael Dawson, Andrew Robertson, Jake Livermore, Harry Maguire és Abel Hernandez is.

A szerződést hosszabbító játékosok közül a csapat legértékesebb tagja az urugayi támadó Abel Hernandez aki a Serie A-ból érkezett a PL-be, valamint a skót válogatott Robert Snodgrass aki a Leeds United és Norwich csapatában is megfordult. A hosszabbító játékosok között megtalálhatjuk a Spurs korábbi játékosát Jake Livermore-t is aki hét csapatban is megfordult már kölcsönben. Továbbá a klub vezetősége meggyőzte a maradás mellett a védelem két meghatározó játékosát a Spurs-ben 236 mérkőzésen pályára lépő Michael Dawsont valamint Harry Maguire-t is.

A Hull City jelenleg sereghajtó a 20 csapatos angol bajnokságban és az említett játékosokra fontos feladatok várnak, amennyiben jövőre is a PL-ben szeretnének futballozni. A tigrisek a karácsonyi fordulóban hazai pályán fogadják a Manchester City gárdáját, majd négy nappal később az Everton ellen szintén hazai pályán zárják a 2016-os évet.

O.G.