Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ricardo Rodriguez a Serie A-ban köthet ki! – sajtóhír

A Tuttosport információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfL Wolfsburg színeiben futballozó Ricardo Rodriguez két Premier League-s együttes ajánlatát is visszautasította, mivel a Serie A-ban szeretné folytatni pályafutását. 

inter_wallpaper_by_capone1993-d32b1t7

Az olasz napilap úgy tudja, hogy Ricardo Rodriguez az Arsenal és a Chelsea ajánlatát is elutasította, méghozzá az Internazionale kedvéért, aki minden bizonnyal csak a következő idénytől erősíti majd a milánói gárdát. A 24 esztendős svájci hátvédet a “farkasokhoz” 2019 júniusáig köti szerződés, az átigazolási értékét pedig 25 millió euróra becsüli a transfermarkt

Ricardo Rodriguez 2012 januárjában csatlakozott a VfL Wolfsburg keretéhez. A svájci védő a kezdetektől fogva alapembernek számít a neves német együttesnél. Az elmúlt években gyakorlatilag a Bundesliga egyik legjobb hátvédje lett, így nem csoda, hogy rengeteg klub figyelmét felkeltette már. Jelenlegi állomáshelyén eddig 174 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 22 gólt szerzett illetve 27 találatot készített elő a társai között. 

Németh Boldizsár