Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fiorentina támadóját akarja a Watford! – sajtóhír

A Daily Mail információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford szeretné kölcsönvenni a Fiorentina argentin támadóját, nevezetesen Mauro Záratét

fiorentina-winger-mauro-zarate

A 29 esztendős csatár nem igazán jut túl sok alkalommal szóhoz a Paulo Sousa által irányított csapatnál, így egyáltalán nem kizárt, hogy januárban váltani fog, ha csak ideiglenesen is. Ráadásul a Premier League légköre nem lenne ismeretlen az argentin számára, hiszen korábban több csapatot is megjárhatott már az angol élvonalban. Záratét jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2018 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 1,7 millió fontra becsüli az átigazolási értékét. 

Mauro Zárate a 2016/2017-es idényben ezidáig 9 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Fiorentina színeiben, melyek során 4 alkalommal volt eredményes. Karrierjének eddigi legszebb szezonja a 2008/2009-es kiíráshoz köthető, amikor is a Lazio tagjaként minden frontot egybe véve 41 találkozón 16 gólt szerzett, illetve az Olasz Kupa elnyerésében komoly szerepet vállalt. A Premier League-ben nem mellesleg a Birmingham Cityt, a QPR-t és a West Ham Unitedet járhatta meg.