Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A United kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból..” – Vidic

A Manchester United vasárnap este hazai pályán fogadta az ősi rivális Liverpool gárdáját, és egy feszült, kiélezett mérkőzésen végül 1-1-es döntetlenre végeztek egymással a felek. A mérkőzés után többen is elmondták véleményüket a két csapat bajnoki reményeiről, köztük Nemanja Vidic is, aki a “Vörös Ördögök” kőkemény középső védője volt egykoron. Értelemszerűen saját csapatára tért ki a szerb.

alexVidic és a United egykori sikeredzője, Alex Ferguson (fotó: Reuters)

Nemanja Vidic 2006 és 2014 között erősítette a 20-szoros angol bajnok Manchester Unitedet, ez idő alatt pedig számos címet nyert a “Vörös Ördögökkel”. Köztük az angol bajnoki címet is behúzta, nem is egy, hanem öt alkalommal! Vidic – aki sokáig a Premier League legjobb középhátvédjei között volt számon tartva – a következőket mondta a mostani Unitedről:

“Ha realisztikusan nézzük, az az igazság, hogy kiszálltunk a bajnoki címért folytatott versenyből” – osztotta meg gondolatait az ESPN-nel. – “Ez az én véleményem. De az elmúlt hetekben egyre jobb és bátrabb focit játszott a csapat. Ha folytatni tudjuk ezt, akkor a legjobb háromba igenis bekerülhetünk!”

Vidic a rangadóra is kitért természetesen.

“Az első félidőben jól játszottunk. Három-négy tiszta helyzetünk is volt, de nem lőttük be őket. Ha egy ilyen meccset meg akarsz nyerni, akkor ki kell használni a lehetőségeidet” – mondta a szerb. – “A második félidőben már nem voltunk annyira jók, mégis akkor találtunk be. Ibrahimovic ismét megmutatta klasszisát: egy helyzet, egy gól! Összességében ez egy igazságos végeredmény.”

Szerző: Draskovics Tamás