Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cafú: “Neymar hamarosan a világ legjobbja lesz!”

A brazil futball legendás alakja, Cafú szerint Neymar kétségkívül rövid időn belül a világ legjobb játékosa lesz, ehhez azonban egy dologban még változtatnia kell a Barca klasszisának!

(Kép: goal.com)

Ha van valaki, aki tudhatja, hogy mi hiányzik igazán ahhoz, hogy valaki a csúcsra juthasson, akkor az egyik ilyen illető kétségkívül a kétszeres világbajnok, Bajnokok Ligája győztes, kétszeres olasz- és háromszoros brazil bajnok, kétszeres Copa Libertadores győztes, mellesleg pedig 141 (más források szerint 142) válogatottsági szereplésével abszolút brazil csúcstartó, karrierje során többek között a Palmeiras, az AS Roma, vagy az AC Milan, együtteseiben is megforduló Cafú.

A 46 esztendős, egykori klasszis jobbhátvéd szerint nem kérdés, hogy Neymar hamarosan a világ legjobb labdarúgója lesz. “Semmi kétségem sincs azt illetően, hogy Neymar néhány éven belül a világ legjobbja lesz! Úgy gondolom képes lehet lekörözni Lionel Messit, és Cristiano Ronaldot is!” – Nyilatkozta Cafú az Omnisport-nak. A brazil legenda elmondta, hogy szerinte mi az az egy dolog, ami ehhez hiányzik a Barca futballistájának játékából: “A folytonosság! Elég ha megnézzük azt, hogy Messi és Ronaldo évek óta a csúcson vannak, folyamatosan a legmagasabb szinten teljesítenek. Neymarnak is ezt kell elérnie!”