Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Elfogadhatatlannak tartjuk…” – A Fradi reakciója

Teljesen inkorrektnek tartják Thomas Doll büntetését a Ferencvárosnál, minderről a Zrt. igazgatóságának elnöke tájékoztatta az MTI-t.

maxresdefault (2)

Mint beszámoltunk róla, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága kétmillió forintra bírságolta a német szakembert a Vasas és az MTK elleni összecsapások utáni nyilatkozata miatt. Dr. Berzeviczi Attila szerint teljesen megalapozatlan, és fellebbezésre bíztatják Dollt. Berzeviczi szerint a szabály szövege rendkívül súlyos, általános bizalomvesztést és súlyos üzleti sérelmet vagy becsületsértést megvalósító, közvetlenül az MLSZ ellen közvetlenül megvalósuló cselekményt feltételez, azonban Thomas Doll semmi ilyet nem mondott, vagy tett, a szövetséget szóba sem hozta. Kizárólag a játékvezetéssel szembeni kritikákat fogalmazott meg.

„Túlzásnak tartjuk, hogy a játékvezetők ennyire bírálhatatlanok, mintha törvényen, véleményezésen felül álló személyek lennének.

A mai tárgyaláson is úgy éreztük magunkat, mintha felségsértést követtünk volna el.

Mi partnernek tekintjük a bírókat, s reméljük, hogy a jövőben jobban együttműködhetnek majd a felek. Azt azonban fenntartjuk, hogy az edzőknek és a kluboknak joguk van megfogalmazniuk a véleményüket.” – szögezte le az igazgatóság elnöke.

A Ferencváros vezetőedzője alighanem megfogadja a tanácsot, és benyújtja keresetét az FB felé.

Gavalovits Sándor